100% pure mineralen

Greet Hoedeman, eigenaresse van Beauty Injection, mag zich dé minerale make-upspecialist van Nederland noemen. Een langgekoesterde wens ging voor haar in vervulling toen ze in 2012 haar eigen minerale make-uplijn kon introduceren. Haar wens was om de allerzuiverste minerale make-up te ontwikkelen die technologisch mogelijk was en zij is hierin geslaagd! beMineral® bevat dan ook maar 3 hoogwaardige ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Titaniumdioxide heeft naast de verzorgende werking ook een SPF 15, waardoor de huid direct beschermd is tegen de schadelijke invloeden van UVA- en UVB-straling

Assortiment

De lijn omvat een prachtige serie van natuurlijke minerale Foundations, Concealers, Beauty Glow Veil, Eyeshadows, Lipgloss, Lipliners, Jumbo Lipstick Pencils, Bronzers, Blushers, Highlighters, Mascara’s, LashExtenders en prachtige oogpotloden. Een schitterende serie producten voor een optimaal ‘feel and look good’ effect. Stuk voor stuk bieden ze intense kleuren in zowel trendy als tijdloze nuances, die bovendien onderling gemengd kunnen worden voor een geheel persoonlijke look op maat.

Kennismaken met beMineral®

Voor klanten die weinig tot geen ervaring hebben met minerale make-up, is de Start Today Kit een echte aanrader. De starterkit is in de acht foundation kleuren te krijgen. De kit bevat een Foundation, een Beauty Glow Veil of een Bronzer en een kwast zodat de klant direct kan beginnen. De kit wordt verkocht voor € 59,75. Uit ervaring weten we dat starterkits ervoor zorgen dat klanten op een eenvoudige manier kunnen beginnen. Wanneer zij eenmaal kennisgemaakt hebben met deze minerale make-up, dan heeft u er gegarandeerd een trouwe en vooral enthousiaste klant bij. Bij een herhalingsaankoop verkoopt u dan de grote, losse verpakkingen.

Starten met beMineral®

Iedere saloneigenaar weet dat de grootste winst uit de verkoop van producten komt. Minerale make-up is een product dat zichzelf verkoopt. beMineral® make-up maakt ‘hebberig’! Zoals we al aangaven is onze foundation zo puur dat die vrijwel direct na elke behandeling aangebracht kan worden. Salons die met minerale make-up werken ‘remineraliseren’ de huid dan ook standaard na een behandeling.
Zo verlaat uw klant met een mooie en vooral natuurlijke make-up de salon en zijn alle eventuele oneffenheden na de behandeling direct verminderd of onzichtbaar. Dit is een mooi verkoopmoment om de klant kennis te laten maken met de foundations en eventueel andere producten. TIP: breng de foundation zelf aan op één helft van het gezicht van de klant. Laat de klant direct hierna zelf foundation op de andere kant van het gezicht aanbrengen. Ze zal versteld staan hoe snel dit gaat en hoe eenvoudig dit is. Met of zonder foundation is er een groot verschil te zien. De huid ziet er stralend uit met de foundations van beMineral®.