Het Spaanse cosmeticahuis Casmara ontwikkelt al vele jaren hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging. De producten worden wereldwijd in inmiddels 70 landen verkocht. Het bedrijf beschikt over een eigen laboratorium, waardoor ze zelf kunnen zorgen voor de ontwikkeling, productie en distributie van deze hoogwaardige cosmeticalijn. De unieke alginaatmaskers vormen de kern van het assortiment, maar ook bijzondere behandelingen en ampullen worden zeer succesvol door vele salons in Nederland gebruikt.
Met welk merk u nu ook werkt, Casmara kan voor een enorme upgrading van uw salon zorgen. Het grote voordeel van het werken met deze lijn is dat het makkelijk met ieder merk gecombineerd kan worden. De resultaten zijn spectaculair en ook voor de klant direct voel- en zichtbaar! U kunt de producten in kleine aantallen bestellen en dat maakt het eenvoudig om met Casmara te starten. Er is dus geen sprake van een startorder of een minimale afname.

Assortiment

Alginaatmaskers

De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kunt u ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers niet mogelijk is. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysacchariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De alginaatmaskers sluiten perfect aan bij een peeling, vanwege de lage temperatuur. De huid wordt meteen gekalmeerd waardoor de maskers na elke behandeling ingezet kunnen worden.

Complete behandelingen

Het assortiment bestaat uit complete, luxe behandelingen. De zogenaamde Treatments bestaan uit een reinigingspeeling, een ampul, een massage crème, een alginaatmasker en ter afsluiting een aangepaste verzorgingscrème. De uitgebalanceerde samenstelling van de behandelingen bieden diepgaande resultaten.

Ampullen

Met de ampullenlijn kunt u de behandeling nog meer kracht geven. De producten kunnen zowel manueel als via ionthoforese worden aangebracht. Uiteraard zijn de ampullen vrij van minerale oliën. Glycerine en propyleenglycol zorgen voor een zacht en gehydrateerd gevoel. Beide ingrediënten zijn in water oplosbaar en kunnen ook als massagemedium ingezet worden. Kortom, een schitterende aanvulling op het toch al prachtige assortiment van Casmara. De ampullen zijn verpakt in strips van 5 ampullen en kunnen zowel in de salon gebruikt worden, als ook in kuurverband voor de klant thuis.

Huidverzorgingsproducten

Casmara heeft aansluitende huidverzorgingslijnen ontwikkeld voor thuisbehandeling van de huid na een salonbehandeling. De collectie bestaat uit:

 • UrbanProtect
 • Purifying
 • Antioxidant
 • Hydra Lifting
 • AgeDefense
 • Luxury
 • Renovating
 • Longevity
 • Vitalizing
 • Lightening
 • Shine control
 • Retinol PROAGE

Kennismaken met Casmara

De Casmaramaskers zijn eenvoudig aan te brengen met behulp van de instructiefilms die op YouTube staan

Bekijk hier de filmpjes

U kunt er ook voor kiezen om een privétraining te krijgen. U leert dan om zelf het masker aan te brengen en ondergaat het ook. U kunt een model meenemen, of wij regelen een model voor u. De kosten hiervoor zijn € 75,-, inclusief materialen. Voor een deel van Nederland en België, kan deze privétraining ook bij u op locatie gegeven worden voor hetzelfde bedrag. Informeer naar de mogelijkheden.

Voordelen van het werken met de Casmara maskers en behandelingen

Met welk merk u nu ook werkt, Casmara kan voor een enorme upgrading van uw salon zorgen. Het grote voordeel van het werken met deze lijn is dat het met ieder merk gecombineerd kan worden. De resultaten zijn spectaculair en ook voor de klant direct voel- en zichtbaar! U kunt de producten in kleine aantallen bestellen en dat maakt het gemakkelijk om met Casmara te gaan starten. Een ander belangrijk voordeel is dat Casmara oplossingen biedt voor ieder huidtype. Van anti-aging tot een droge huid en van acne tot een door zon beschadigde huid. U kunt dus eenvoudig een doelgerichte behandeling of masker vinden voor ieder huidtype.

Alginaatmaskers

De kracht van deze maskers zit in het feit dat ze het hele gezicht bedekken. Doordat de maskers vloeibaar aangebracht worden, kunt u ook de gevoelige en moeilijk te bereiken zones rondom de ogen en mond behandelen, iets dat met andere maskers bijna niet mogelijk is. De algen in de maskers zijn 10 keer rijker aan obligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen en de bruine algen bevatten een grote hoeveelheid polysacchariden die het vermogen hebben vocht te absorberen. De alginaatmaskers zijn een perfecte aansluiting op een peeling.

Complete behandelingen

Het assortiment bestaat uit ongeveer 8 complete, luxe behandelingen. De behandelingen bestaan uit een reinigingspeeling, een ampul, massageserum en een alginaatmasker. De uitgebalanceerde samenstelling van de behandelingen, maakt het mogelijk om diepgaande resultaten te bereiken.

Nature Ampules

Met de ampullenlijn kun je de behandeling nog meer kracht geven. De producten kunnen zowel manueel als via ionthoforese worden aangebracht. Uiteraard zijn de ampullen vrij van minerale oliën. Glycerine en propyleneglycol zorgen voor een zacht en gehydrateerd gevoel. Beide ingrediënten zijn in water oplosbaar maar kunnen ook als massagemedium ingezet worden. Kortom, een schitterende aanvulling op het, toch al, prachtige assortiment van Casmara. De ampullen zijn verpakt in doosjes met 4 strips à 5 ampullen en kunnen zowel in de salon gebruikt worden, als ook in kuurverband door de klant thuis.