Skin Scanner

De Skin Scanner is een uniek en hoogwaardig huidanalyse-apparaat, speciaal ontworpen om eenvoudig en snel een kwalitatief hoogwaardige diagnose van de huidconditie te kunnen geven. De Skin Scanner werkt volgens het principe van de woodlamp (ultraviolet licht) en is volledig veilig in gebruik. Door het ultraviolette licht wordt de echte huidconditie zichtbaar die voor het blote oog onzichtbaar is. Om de analyse te kunnen maken, neemt de cliënt(e) plaats aan de ene kant van de Skin Scanner en plaatst hij/zij zijn of haar gezicht achter de lamp. De Skin Care Professional kan de diagnose via het kijkvenster maken. Dankzij de ingebouwde spiegel kan de cliënt(e) direct meekijken naar de conditie van zijn of haar huid.

30% meer verkoop in uw salon

Het belangrijkste doel van de Skin Scanner is uiteraard om een goede huiddiagnose te kunnen maken. Het verhoogt de professionaliteit van uw praktijk/instituut en zeker als u zich ook richt op huidverbetering, is het een must! De Skin Scanner is eenvoudig te gebruiken en neemt weinig ruimte in. Aangezien de Skin Scanner zonder software, computers of printers werkt, is hij minder storingsgevoelig en goedkoper in onderhoud.
Inmiddels werken wij al jaren met de Skin Scanner en veel van onze klanten hebben er al één aangeschaft. Uit ervaring weten we dat een praktijk die een Skin Scanner heeft, 30% meer verkoop behaalt dan een instituut waarbij de analyse niet op dit niveau plaats kan vinden. Dat betekent dus dat u de Skin Scanner al binnen 1 à 2 maanden terugverdiend kunt hebben!

Voordelen voor uw cliënten

U zult vast ook uit eigen ervaring weten dat veel cliënten hun eigen huid onvoldoende kennen. Velen geven aan dat hun huidige producten prima werken. Sommigen menen een ‘normale’ huid te hebben en gebruiken daarom ook geen speciale verzorging voor hun, eigenlijke, huidprobleem. De Skin Scanner maakt het mogelijk om de klant met eigen ogen te laten zien hoe de huidconditie daadwerkelijk is. Hierdoor is de Skin Scanner een onmisbare tool voorafgaand aan iedere behandeling. Klanten zullen na het zien van hun huidconditie beter begrijpen dat de behandelingen en producten die u adviseert ook echt nodig zijn. Zij zullen de verbetering zelf kunnen waarnemen.

Waarneembare huidproblemen

De Skin Scanner biedt de mogelijkheid om de meest voorkomende huidproblemen te bekijken. Denk hierbij aan hyperpigmentatie, vette huid, droge huid, acne etc. U krijgt bij de levering een kaart waarop u en uw cliënt(e) eenvoudig kunnen zien wat de verschillende kleuren betekenen. Daarnaast leveren we nog een uitgebreide handleiding mee waarin de kleurnuances uitgelegd en gekoppeld worden aan adviezen die u de klant mee kunt geven.