eDermastamp® is de nieuwste innovatie op het gebied van microneedling en drager van zowel een ISO- als CE certificering voor medisch goedgekeurd materiaal volgens ISO 13485.
De sterke elektrische motor garandeert een continuïteit van 50 tot 150 prikken per seconde. Zes fijne precisie micronaalden van een medische kwaliteit roestvrijstaal, zijn in een optimale samenstelling gerangschikt voor de perfecte invasieve penetratie.

eDermastamp® is een medische toepassing met de mogelijkheid tot transdermale toediening met een uiterst handzaam en compact apparaat voor een effectieve en efficiënte behandeling. Hiervoor is het apparaat instelbaar van 0,5 tot 1,5mm.

Doel: medische microneedling/transdermale toediening

Toepassingen: acnelittekens, striae, brandwonden, rimpels, mesotherapie, neo-collagenesis

hydratatie van de huid en cel timulatie.

Met de behandelingen van de eDermastamp® profiteren we van het lichaamseigen regeneratieproces doordat de celproliferatie wordt gestimuleerd hetgeen vervolgens resulteert in nieuwe collageenvorming. De epidermis verbetert in dikte, structuur en transparantie. Herhaalde eDermastamp® sessies verbeteren de algehele huid- textuur.

De gepatenteerde eDermastamp® naaldtipbeschermer fungeert tegelijkertijd als reservoir voor de infiltratie van de werkstoffen, zoals Dermaroller® CIT-oplossing. Let op dat u hiervoor uitsluitend voor transdermale toediening gecertificeerde producten gebruikt zoals Dermaroller® CIT-Oplossing.