freshMinerals™ laat zowel qua ingrediënten, als qua uitstraling, niets te wensen over! Behalve dat het merk zuivere mineralen bevat, heeft het nog een aantal andere hoogwaardige ingrediënten. De antioxidanten in de foundations zorgen voor de eerste bescherming tegen huidveroudering en beschadiging door vrije radicalen. Hierdoor wordt huidveroudering geremd en behoudt de huid haar jeugdige uitstraling.

Minerale make-up

De minerale make-upproducten van freshMinerals™ zijn de meest natuurlijke make-upproducten die je op je huid kunt aanbrengen. De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en natuurlijke pigmenten. Deze zijn volledig samengesteld zonder overbodige hulpstoffen (‘fillers’) die je bij andere minerale merken nogal eens tegenkomt, zoals onder andere talkpoeder en nylon. De samenstelling is vrij van talk, oliën, wassen, parfums, kleurstoffen, conserveringsmiddelen en andere (petro)chemische of synthetische stoffen die de poriën kunnen verstoppen of de huid kunnen irriteren. De freshMinerals™ producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend en blijven 24 uur puntgaaf zitten. Het elegante design met glanzende, paarsrode, spiegelende dekseltjes geeft de producten een internationale allure, volledig passend bij de superieure kwaliteit van het merk!

freshMinerals™ is in alle opzichten ‘the next generation’ in minerale make-up

  • freshMinerals™ bevat alleen zeer exclusieve en hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten, die een upgrading zijn van de bestaande minerale make-upmerken op de markt en die daarmee een stap verder gaan in de tijd.
  • De SPF 20-25 in de foundations van freshMinerals™ is hoger dan de SPF 15 in de meeste minerale make-upmerken. Daarnaast zorgt de vitamine E in de foundations voor een bescherming tegen milieuvervuiling, roken, stress etc.
  • De producten zijn waterafstotend en je make-up blijft daardoor de hele dag onberispelijk zitten.
  • freshMinerals™ heeft een zeer uitgebreid assortiment losse poederfoundations, vloeibare foundations en compacte foundations.
  • freshMinerals™ heeft ook oog- en lippotloden, liquid eyeliners en diverse andere make-upproducten.
  • freshMinerals™ heeft een elegant, zeer eigentijds en chique design met gebruiksvriendelijke verpakkingen.
  • Verschillende freshMinerals™ producten zijn voorzien van een handig spiegeltje en kwastje/sponsje, waardoor de producten ideaal zijn voor op reis!

BasisIngrediënten

Zinc Oxide

Natuurlijk mineraal in poedervorm, wordt toegepast als kleurpigment in cosmetica en als antiseptisch ingrediënt. Het is een natuurlijke zonnefilter die beschermt tegen UV-stralen en zonnestralen reflecteert van de huid.

Iron Oxide

Hieraan danken de freshMinerals™ producten hun schitterende kleurschakeringen.

Mica

Een mineraalcomponent die UV-licht reflecteert van de huid. Zorgt voor glans in de producten.

Silica

Silica is het meest voorkomende mineraal in de aardkorst en wordt gewonnen uit zand of quartz. Silica heeft een vochtvasthoudende werking, die ervoor zorgt dat de huid optimaal gehydrateerd blijft. Dit ingrediënt zorgt er verder voor dat de foundations zo eenvoudig aan te brengen zijn en bovendien zorgt het voor een zijdezacht gevoel op de huid.

Dimethicone

De organische samenstelling van dit ingrediënt zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt en dient daarnaast ook als een natuurlijk conserveringsmiddel.

Boron Nitride

Boron Nitride is een zijdeachtig wit mineraal dat speciaal is toegevoegd om het aanbrengen te verbeteren. Hierdoor kunnen de producten gelijkmatig verdeeld worden en daarnaast zorgt het ervoor dat de make-up langer blijft zitten. Boron Nitride werkt absorberend, ontsmettend, bacterieremmend en huidverzorgend. Dit mineraal is toegevoegd aan alle foundations, blushes, eyeshadows en concealers.

Bismuth Oxychloride

Wordt voornamelijk gewonnen uit gezuiverd zilver, goud en geraffineerd koper. De gezuiverde mineralen worden verwerkt totdat ze als ingrediënt in cosmetica gebruikt kunnen worden. Bismuth Oxychloride wordt op vele gebieden in de cosmetica-industrie toegepast als een glimmend of off-white pigment. Goedgekeurd door FDA (Food & Drug Administration).

Antioxidanten

Antioxidanten zijn de eerste bescherming tegen huidveroudering en de beschadiging door vrije radicalen. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat de grootste veroorzaker van ziektes en huidveroudering door oxidanten en/of vrije radicalen veroorzaakt wordt. De oplopende gevolgen van schade ten gevolge van vrije radicalen uit zich in de huid door de natuurlijke vitaliteit, uitstraling en elasticiteit aan te tasten en te verliezen naarmate de huid veroudert. Antioxidanten zorgen ervoor dat dit proces verminderd wordt en dat uw huid wel haar mooie en natuurlijke uitstraling, vitaliteit en elasticiteit behoudt.

freshMinerals™ bevat de volgende antioxidanten:

Vitamine A

Vitamine A is een vetoplosbare vitamine. Deze vitamine wordt vaak gebruikt om kleur toe te voegen in onder andere groenten. Normaliseert de zonbeschadigde huid, maakt de huid gladder en gaat rimpels en pigmentaties tegen. Zorgt er bovendien voor dat de onderste lagen van de epidermis dikker worden, de elasticiteit van de huid verbetert en de aanmaak van haarvaten gestimuleerd wordt.

Vitamine C

Belangrijke weefselvormer. Voorkomt beschadiging aan de celwand als gevolg van vrije radicalen. Heeft oplichtende eigenschappen.

Vitamine E

Zorgt er onder andere voor dat uw huid haar vitaliteit en vochtniveau behoudt. Zeer belangrijke huidvitamine. Beschermt de celmembraan-lipiden en het DNA in de huid. Vitamine E maakt de huid gladder en biedt bescherming tegen zonbeschadiging. Is de meest aanbevolen vitamine door cardiologen. Dit vanwege zijn anti-oxiderende werking. De vitamine E in freshMinerals™ zorgt ervoor dat uw huid haar oorspronkelijke vitaliteit behoudt en biedt een hoge bescherming tegen vrije radicalen (milieuvervuiling, stress, rook etc.). Versterkt bovendien de werking van UVB-zonnefilters. Vitamine E heeft een EPF factor van 80.

Bent u enthousiast geworden over ons merk en wilt u freshMinerals™ in uw salon gaan verkopen? Neem dan contact met ons op.

Wij sturen u een informatiepakket toe, met daarin alle informatie over de producten, ingrediënten en startorders. Daarna maken wij graag een afspraak met u, om alles mondeling toe te lichten en u de producten te laten zien. Dit kan in uw salon, door een bezoek van één van onze accountmanagers, maar ook in onze showroom. Het voordeel van de laatste optie is dat wij u het complete assortiment van alle kleuren kunnen laten zien.

Wat zijn uw voordelen als depositaire van freshMinerals™ en klant van Beauty Injection?

  • U heeft minerale make-up van de hoogste kwaliteit
  • Uw salon wordt vermeld op de Beauty-Injection-website
  • U krijgt optimale marketing- en PR-ondersteuning