Over ons

Beauty Injection is een handelsonderneming in kwalitatief hoogwaardige schoonheidsproducten (gericht op huidverbetering en natuurlijke make-up). Het bedrijf is gevestigd in Nieuwegein en er werken 10 medewerkers. Beauty Injection is in 1995 opgericht door Greet Hoedeman. Zij is tevens eigenaresse van Beauty Inn Health & Beauty Centre.

Klanten en doelgroepen

Beauty Injection richt zich op professionals in de schoonheidsbranche. De klanten (schoonheidssalons, visagistes en kapsalons) bevinden zich in het midden en hoge segment van de markt en zijn gevestigd in Nederland en België. Wij prijzen onszelf gelukkig met meer dan 1200 klanten en zijn blij met de langdurige en hechte relatie die wij met onze klanten hebben.

Producten en diensten

Het assortiment bestaat uit Jan Marini, Casmara®, beMineral®, Bioptron®, Dermaroller®, eDermastamp®, SkinScanner, Skin Detector, iCurl® en freshMinerals. Wij zijn toonaangevend in onze branche en onze klantgerichtheid en ambitie zorgen voor een gezonde groei van het bedrijf. De hoogwaardige producten zijn gericht op het effectief verbeteren van de huid en natuurlijke make-up hoort logischer wijs bij.

Een uitgebreide voorraad zorgt er voor dat wij in staat zijn snel te leveren. Wij bieden een excellente service aan onze klanten. Dit start al in de eerste kennismakingsfase, waarbij we klanten vaak ook begeleiden bij het opstarten van hun eigen salon. Gedurende de samenwerking begeleiden we de klanten met onze enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Trainingen en workshops zijn een belangrijk onderdeel van onze service. Daarnaast bieden wij uitgebreide ondersteuning op het vlak van marketing, PR en verkoop. Wij hebben een reputatie hoog te houden voor wat betreft kwaliteit. Professionaliteit en kwaliteitsbewustzijn zijn onlosmakelijk verbonden met de traditie van het bedrijf.